среда, 29 июля 2015 г.

«Казки моєї сім’ї»

              Таку назву має збірка віршів,казок,пісеньок для дітей різного віку,як нещодавно побачила світ. Її автор – Галина Федорівна Римар за фахом учитель,але за покликом душі – творець літературних див. Це друга книга автора,яка призначена для сімейного читання.

               Працівники районної бібліотеки для дітей презентували цю збірку в Радомишльській гімназії та в будинку дитячої творчості. На зустріч із автором книжки прийшли вчителі,учні молодших класів міських шкіл,працівники культури. Галина Федорівна розповіла,як починалась її творчість,коли написала перші вірші,що стало поштовхом до творення дитячих книжок.
               У новій збірці надруковані прозові,віршовані і пісенні казки. В них розповідається про чарівне багатоголосся нашої матінки-Землі,про те,як важливо кожній людині чути її голос:і невтомної мурахи,і маленького безпомічного пташеняти,і барвистого метелика,і дзюркотливого джерельця.
               



Вірші зі збірки Галини Римар читали учні молодших класів різних шкіл,і навіть не тільки читали,а ще й грали на бандурі і довели,якими дійсно чарівними є звуки природи,якщо слухати їх душею та серцем.
Твори Галини Римар прості,легкі,цікаві,доступні,а хоча писати для дітей – справа нелегка. Потрібно не тільки відчувати їхні уподобання,а й дуже любити малечу.
Світ природи – справжня казка,
Бережім її,будь ласка…
Бо планета – спільний дім

Для людей і для тварин

Комментариев нет:

Отправить комментарий