четверг, 24 ноября 2016 г.

26 вересня 2016 року, до «дня відзначення 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського» Радомишльським РС КВІ було організовано похід до центральної районної бібліотеки особам, які засуджені до альтернативних видів покарань, а саме це покарання, які не пов’язані з позбавленням волі.


Бібліотекар 1 категорії Фещенко Надія Дмитрівна розповіла та показала фільм про життя великого вченого – Михайла Сергійовича Грушевського, який показав, що еволюція людства, попри всі складнощі, має тенденцію до встановлення справедливого демократичного ладу. Влада у державі має належати особам, обраним народом на демократичних засадах, працювати для народу, спиратися на волю його більшості. Очоливши Центральну Раду, він був глибоко переконаний, що нова українська державність має базуватися на принципах демократії і закону. Своєю працею М. Грушевський закладав міцні підвалини української державності.
Після відвідування бібліотеки ніхто із підоблікових осіб не залишився байдужими до життя та творчості М.С.Грушевського.


1 комментарий:

  1. Добрый день! Немного информации по моей теме реферата набрала. Хотелось бы побольше, да и на том спасибо!
    Извините конечно, но теперь о самом главном! Хотела рассказать всем про образ нарядной девочки, и к тому же украшения для свадьбы своими руками, а так же плетение косичек для девочек фото и в конце-концов есть ещё свадебные прически коса фото.

    ОтветитьУдалить